Image+Tech Seminars: Κινηματογράφηση και επεξεργασία. Πώς να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό φιλμ


Image+Tech Seminars: Κινηματογράφηση και επεξεργασία. Πώς να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό φιλμ

Ένα σεμινάριο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Ζορμπάς,στα Image + Tech Seminars της 1ης Image+Tech Expo.

Το σεμινάριο “Κινηματογράφηση και επεξεργασία – Πώς να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό φιλμ” θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου, 10:00 με 12:30 και το κόστος είναι 15 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

Κινηματογράφηση και επεξεργασία – Πώς να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό φιλμ
Σε αυτή την παρουσίαση θα μάθουμε τους κανόνες που χρησιμοποιεί ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής Γιώργος Ζορμπάς κατά τη λήψη αλλά και το μοντάζ, ώστε να δημιουργήσει ξεχωριστά φιλμ!

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Γιώργος Ζορμπάς, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της κινηματογράφισης γάμου στην Ελλάδα.

Η πρώτη του αγάπη από όλες τις μορφές τέχνης ήταν η μουσική. Το μουσικό του ταξίδι ξεκινάει μόλις στα έντεκα του χρόνια, όπου ασχολείται με τη σύνθεση. Λίγο αργότερα, στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών κυκλοφορεί το πρώτο του μουσικό κομμάτι σε συλλογή, η οποία διανέμεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μεγαλώνοντας και ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, αποκτά την επιθυμία να μεταφέρει διαφορετικές ιστορίες από τον κόσμο και έτσι τον κερδίζει το βίντεο και η εικόνα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η κύρια απασχόλησή του είναι η κινηματογράφηση γάμου. Είναι γνωστός για το ξεχωριστό στυλ του, καθώς επίσης για την ιδιαίτερη χρήση του ήχου, στις ταινίες του.

Θεωρείται ένας από τους σύγχρονους κινηματογραφιστές και ανήκει σε εκείνους που έχουν αλλάξει τον τρόπο κινηματογράφησης του γάμου στην Ελλάδα.

Πέρα από τον γάμο, ασχολείται και με τη διαφήμιση τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!