Ο Oli Sansom στα Image+Tech Seminars


Ο Oli Sansom στα Image+Tech Seminars

Στα Image+Tech Seminars της 1ης Image+Tech Expo θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο και ένα workshop o Oli Sansom.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

Θέλω να παραμείνω δημιουργικός. Η τέχνη του αγώνα.

Πριν εμπλακούμε σε κάθε είδος δεξιότητας ή επιχειρηματικότητας, υπάρχει μία μικρή φλόγα αναμμένη, που μας ωθεί να δημιουργήσουμε κάτι νέο για τον εαυτό μας και τους άλλους. Όμως, αφού υπερισχύσει η εμπορική πραγματικότητα, αυτή η φλόγα που μας έκανε να ξεκινήσουμε, σύντομα ξεχνιέται. Γιατί πάντα αυτά που βάζουμε σε δεύτερη μοίρα, όταν γινόμαστε πολυάσχολοι, είναι η ίδια μας η αγάπη και ο πειραματισμός;

Με υπόβαθρο τη δημιουργική κατεύθυνση και παραγωγή μέσα σε ένα ευρύ φάσμα κατευθύνσεων, ο Oli θα μοιραστεί τον εναγκαλισμό της μάχης, της αρνητικότητας, της δυσκολίας και της πόλωσης, και θα τα χρησιμοποιήσει ως εργαλεία για να μας βοηθήσει να σκεφτούμε έμμεσα και να επιστρέψουμε στον εαυτό μας να ερωτευθεί ξανά τη δεξιότητά μας.

12/3/2017
Αίθουσα: 3
Ώρα: 10:00-12:30
Γλώσσα: Αγγλικά/Ελληνικά
Τιμή θέσης 30,00€
Ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά με ακουστικά

Ολοήμερο Workshop με τον Oli Sansom
Κάνοντας παιχνίδι την τέχνη

Από τη στιγμή που θα δεχθούμε τη μάχη ως εργαλείο, που πάμε μετά; Το χτίσιμο του λεξιλογίου είναι η τέχνη της αύξησης της δεξιότητας μας και εξέλιξης του γούστου μας. Για να έχουμε καλό γούστο και να εμπνεόμαστε ώστε να δημιουργούμε νέα και υπέροχα πράγματα, πρέπει να είμαστε περίεργοι. Υπάρχουν πολλά να μάθουμε από τους εμπόρους από τον τρόπο που είναι ικανοί να δημιουργήσουν στενή σχέση με τους καταναλωτές. Άρα πως μπορούμε να μάθουμε κάποια κόλπα τους και να τα εφαρμόσουμε οι ίδιοι;

Σε αυτό το workshop μαζί με την εκμάθηση δημιουργικών θεωριών, θα σας δώσω μία εικόνα της αγάπης μου για το χαμηλό φως, τη διαδικασία μετά την επεξεργασία, μερικές τρελές τεχνικές, και θα εξερευνήσουμε την αναλογική φωτογραφία με ζωντανή φωτογράφηση.

Αλλά όλη αυτή η δημιουργικότητα είναι άχρηστη, εάν δε μπορούμε να παρέχουμε το χρόνο και τον τόπο για να πραγματοποιηθεί. Έτσι, επίσης, θα ρίξουμε μία ματιά στην ιδέα του «να θεωρούμε τον εαυτό μας διευθυντή έργου» ώστε να έχουμε την δυνατότερη αποδοτική έκδοση που εαυτού μας.

13/3/2017
Αίθουσα: –
Ώρα: 11:00-17:00
Γλώσσα: Αγγλικά/Ελληνικά
Τιμή θέσης 250,00€
Ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά με ακουστικά

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Oli Sansom έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και ξεκίνησε ως illustrator πριν ανακαλύψει τη φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια διοχετεύει το πάθος του για την τέχνη, την καινοτομία και τη λεπτομέρεια σε κάτι που δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα :στους γάμους.

“Βρήκα ένα θαυμάσιο χώρο για να αναπτύξω τη φωτογραφική τέχνη και να δημιουργήσω μία συναρπαστική αφήγηση, που να σημαίνει κάτι στους αληθινούς ανθρώπους που φωτογραφίζω και να αυξάνει την αξία των εικόνων μου με το πέρασμα του χρόνου.”

“Όταν με προσλαμβάνουν, δεν προσλαμβάνουν απλά έναν «φωτογράφο γάμων». Προσλαμβάνουν έναν καλλιτέχνη, έναν τεχνίτη, κάποιον που θα ταξιδέψει μαζί τους, θα γίνει διακριτικά μέλος της παρέας τους, θα ταράξει τα νερά με δημιουργικότητα του, και θα παράξει συναρπαστική τέχνη την οποία θα απολαμβάνουν στα χρόνια που θα έλθουν”.

Πρόσφατα έχει υπάρξει ομιλητής σε σεμινάρια και workshop για τη φωτογραφία γάμου, από την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία και την Νέα Υόρκη, ως την Ιταλία, την Γερμανία και αρκετές ακόμη χώρες. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε σημαντικά φωτογραφικά περιοδικά όπως το RageFinder και θεωρείται από την Αυστραλιανή και Αμερικάνικη φωτογραφική κοινότητα ένα από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!