Η Impossible Project ανακοίνωσε νέα film για την Polaroid SX-70 με έμφαση στο χρώμα


Η Impossible Project ανακοίνωσε νέα film για την Polaroid SX-70 με έμφαση στο χρώμα

Η εταιρεία Impossible Project έχει δημιουργηθεί με σκοπό να κρατήσει ζωντανές τις Polaroid που υπάρχουν εκεί έξω, παράγοντας instant film ειδικά για αυτές.

Ήταν το 2008 όταν η Polaroid αποφάσισε να αποσυρθεί από την παραγωγή film και η Impossible Project ανέλαβε τη λειτουργία ενός εργοστασίου της Polaroid, με σκοπό να προμηθεύει (τις περίπου 300 εκατομμύρια Polaroid μηχανές που υπάρχουν εκεί έξω) με instant film. Το 2011 μάλιστα παρουσίασε το πρώτο δικό της instant film ειδικά για χρήση με την Polaroid SX-70. Η Polaroid SX-70 είχε παρουσιαστεί το 1972 και από τότε πέρασε από τα χέρια πολλών διάσημων φωτογράφων και καλλιτεχνών όπως οι Andy Warhol, Francis Bacon, Andrei Tarkovsky, Helmut Newton, Ansel Adams, David Hockney, Walker Adams και Nobuyoshi Araki.

Τώρα η Impossible Project μας παρουσιάζει τρία νέα special edition έγχρωμα film, κατάλληλα για τις μηχανές Polaroid SX-70, τα οποία αντί για λευκό πλαίσιο στις φωτογραφίες όταν εμφανίζονται, έχουν χρωματιστό πλαίσιο.

Τα νέα instant film είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά σε πακέτο με 8 στάσεις στην τιμή των 20 ευρώ. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο film με το χρυσό πλαίσιο, το ασημί πλαίσιο ή το film με πλαίσια σε διάφορα άλλα χρώματα.
Επιπλέον υπάρχει συσκευασία με τα 3 πακέτα, χρυσό, ασημί και τα διάφορα άλλα χρώματα το οποίο κοστίζει 51 ευρώ (για τις επόμενες 9 ώρες-αρχική τιμή 60 ευρώ).

Μπορείτε να βρείτε τα νέα instant film της Impossible Project εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!