Ινδία : έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τακάκη


Ινδία : έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τακάκη

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιανουαρίου του 2015.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Δελτίο Τύπου
Έκθεση φωτογραφίας «ΙΝΔΙΑ»
13 Δεκεμβρίου 2014 – 11 Ιανουαρίου 2015
Όστρια Καφέ (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6, Εξάρχεια)
Εγκαίνια: Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, 20:00

«Ινδία» είναι ο τίτλος της προσωπικής έκθεσης του Γιώργου Τατάκη και θα φιλοξενηθεί από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 έως την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στο Όστρια Καφέ (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6, Εξάρχεια).

Η έκθεση περιλαμβάνει ανθρωποκεντρικά φωτογραφικά έργα από διάφορα ταξίδια του φωτογράφου στην Ινδία.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι ασπρόμαυρα αλλά δεν λείπουν και οι έγχρωμες εικόνες από την Ινδία. Το χρώμα στα έργα χρησιμοποιείται περισσότερο σαν στοιχείο σύνθεσης. Στα έγχρωμα δηλαδή έργα παρουσιάζεται περισσότερο το χρώμα και οι ευχάριστες συμπτώσεις τοποθέτησής του, παρά το τι συμβαίνει. Οι φόρμες και τα σχήματα αναδεικνύονται περισσότερο στα ασπρόμαυρα έργα.

Ο φωτογράφος επικεντρώνεται στην διαπίστωσή του ότι οι άνθρωποι είναι παντού οι ίδιοι. Οι συνθήκες διαβίωσης αλλάζουν. Αυτό πλάθει την κουλτούρα ενός λαού. Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι μία σύντομη κοινωνική καταγραφή των ανθρώπων της Ινδίας.

Περισσότερα για τον φωτογράφο:
www.tatakis.com

Event στο facebook:
http://goo.gl/QuEBmH

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!