Η Info Quest αναλαμβάνει διανομέας των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα


Η Info Quest αναλαμβάνει διανομέας των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα

Σημαντική εξέλιξη για την χώρα μας αποτελεί η επιλογή της Info Quest ως δεύτερου διανομέα των προϊόντων της Canon στην Ελληνική αγορά.

Ως τώρα τα προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας διανέμονταν μόνο από την Intersys, φαίνεται όμως ότι η Canon στην προσπάθεια της να ενισχύσει τη θέση της στην ελληνική αγορά ανέθεσε την διανομή των φωτογραφικών της προϊόντων και στην Info Quest, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχουν πολλά παράπονα από του καταναλωτές σε σχέση με την διαθεσιμότητα των φωτογραφικών προϊόντων της Canon στην Ελλάδα και ελπίδα όλων είναι ότι με τη νέα αυτή συνεργασία η κατάσταση θα βελτιωθεί.
Βέβαια δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά γιατί η Canon χρειάζεται δύο διανομείς στη χώρα μας, ειδικά την περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, αλλά μένει να δούμε πως θα εξελιχτεί η όλη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Info Quest Intersys

Πηγή:

BIZtech
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!