Νέα προβλήματα για την Olympus η οποία μηνύεται για 273 εκατομμύρια δολάρια

Και ενώ όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει, το Reuters γράφει ότι η Olympus αναφέρει ότι 6 Ιαπωνικές τράπεζες μηνύουν την εταιρεία, ζητώντας αποζημίωση 273 εκατομμύρια δολάρια, με αφορμή το μεγάλο σκάνδαλο.

Οι τράπεζες ζητούν αποζημίωση για τα λανθασμένα οικονομικά στοιχεία που η Olympus έδινε μέχρι το 2011. Πρόκειται για την 20η υπόθεση που έχει ανοιχτεί στα δικαστήρια σχετικά με την υπόθεση.

Οι έξι τράπεζες κινήθηκαν καθώς υπάρχει προθεσμία 3 ετών για όσους θέλουν να κινηθούν εναντίον της Olympus, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει οριστεί η καταλυτική ημερομηνία.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.