Το Instagram για Android αναβαθμίζεται με νέα σχεδίαση και πιο γρήγορη λειτουργία


Το Instagram για Android αναβαθμίζεται με νέα σχεδίαση και πιο γρήγορη λειτουργία

Η νέα αναβάθμιση αυξάνει κατά πολύ, περίπου 2 φορές πιο πολύ, την ταχύτητα λειτουργίας της εφαρμογής, ενώ το νέο design είναι πιο καθαρό για πιο εύκολη χρήση.

Τα γραφικά έχουν βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να είναι εύκολη η χρήση και σε παλαιότερης γενιάς smartphone, ενώ η χρήση της εφαρμογής είναι πλέον εύκολη και για smartphones με μικρή ή μεγάλη οθόνη.

Αν δεν έχετε ακόμα αναβαθμίσει το Instagram στην συσκευή σας τότε πραγματοποιήστε το και γράψτε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!