Instagram: Έφτασε τα 800 εκατομμύρια χρήστες, φέρνει νέες βελτιώσεις


Instagram: Έφτασε τα 800 εκατομμύρια χρήστες, φέρνει νέες βελτιώσεις

Το μεγαλύτερο φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο συνεχίζει να δυναμώνει, ανακοινώνοντας ότι οι χρήστες του έφτασαν στα 800 εκατομμύρια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι από τα 800 εκατομμύρια χρήστες, τα 500 εκατομμύρια χρησιμοποιούν το Instagram κάθε μέρα.

Μαζί με την ανακοίνωση το Instagram αποκάλυψε και τις νέες βελτιώσεις που έγιναν, κυρίως στη διαχείριση των σχολίων. Έτσι αν κάποιος έχει public (δημόσιο) λογαριασμό θα μπορεί να επιλέξει ποιος θα μπορεί να σχολιάζει τις δημοσιεύσεις του.

Επιπλέον για όλους τους λογαριασμούς, public ή private, θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μπλοκάρονται άλλοι χρήστες από το να μπορούν να σχολιάζουν. Ακόμα αναβαθμίστηκε το φίλτρο αυτόματου μπλοκαρίσματος προσβλητικών λέξεων με την επέκταση του στην Αραβική, Γαλλική, Γερμανική και Πορτογαλική γλώσσα.

Ένα νέο στοιχείο που αφορά την ασφάλεια των χρηστών επιτρέπει σε κάποιον που βλέπει ένα live video να αναφέρει ανώνυμα ότι υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Ο χρήστης που κάνει το live video, αν βρεθεί σε μία επικίνδυνη κατάσταση, θα δέχεται ένα μήνυμα που θα του προσφέρει βοήθεια, με σύνδεση σε μία γραμμή βοήθειας, σύνδεση σε ένα φίλο ή συμβουλές και υποστήριξη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μάλιστα θα υπάρχουν άτομα 24 ώρες κάθε ημέρα, όλη την εβδομάδα για να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις.

Τέλος σε λίγους μήνες οι χρήστες θα μπορούν να βγάζουν φωτογραφία ή video ένα τοίχο και να δημοσιεύουν το υλικό με ειδικά χαρούμενα stickers και το hashtag #KindComments φτιάχνοντας την ημέρα κάποιου φίλου.

Θα βρείτε το Instagram για Android εδώ και για iOS εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!