Δείτε τους νικητές του International Drone Photography Contest 2016


Δείτε τους νικητές του International Drone Photography Contest 2016

Η ιστοσελίδα Dronestagram ανακοίνωσε τους νικητές του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας με λήψεις από drone.

Ο διαγωνισμός International Drone Photography Contest καλεί κάθε χρόνο τους χειριστές drone να υποβάλλουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους και για φέτος κριτική επιτροπή ήταν οι Patrick Witty (National Geographic Director Deputy) και Emanuela Ascoli (Photo editor of National Geographic France and Dronestagram).

Συνολικά στις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού συμμετείχαν πάνω από 6.000 εικόνες.

Ξεκινάμε από τη κατηγορία Travel (Ταξίδια), στην οποία νικητής είναι ο fcattuto, με μία εναέρια λήψη της Βασιλικής του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, στην Ιταλία. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

fcattuto

Στη δεύτερη θέση έχουμε τον Todd Kennedy με ένα καραβάνι από καμήλες το ηλιοβασίλεμα κοντά στη πόλη Μπρούμ της Αυστραλίας. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

Todd Kennedy

Τρίτη θέση για τον Karolis Janulis με μία λήψη από μία οργανωμένη παραλία (playa de Amadores) στα Γκραν Κανάρια. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 2 vision.

Karolis Janulis

Περνάμε στη κατηγορία Sports Adventure (σπορ, περιπέτεια) στην οποία νικητής είναι ο Maxseigal με τη λήψη ενός αναρριχητή στη πόλη Moab των Η.Π.Α. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 2 και GoPro HERO4 Black.

maxseigal

Η δεύτερη θέση ανήκει στον losmanesdeldrone με μία λήψη από πισίνα και την προετοιμασία νεαρών κολυμβητών, στη Κολομβία. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

losmanesdeldrone

Τρίτη θέση για τον High Angle Shot με τη λήψη από ψηλά του σκιέρ Jason Bilek στην Αλάσκα. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 2 και GoPro HERO4 Black.

High Angle Shot

Τέλος έχουμε τη κατηγορία Nature Wildlife (φύση, άγρια ζωή), με νικητή τον Mbernholdt από μία λήψη σε ένα δάσος στη Δανία. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

Mbernholdt

Στη δεύτερη θέση έχουμε τον Szabolcs Ignacz με μία λήψη από ένα κοπάδι πρόβατα στη Ρουμανία. Η λήψη έγινε με DJI Inspire 1.

Szabolcs Ignacz

Τέλος στη τρίτη θέση της κατηγορίας έχουμε τον Jonathan Payet, με τη λήψη ενός ηφαιστείου στη νήσο Reunion, κοντά στη Μαγαδασκάρη. Η λήψη έγινε με DJI Inspire 1.

Jonathan Payet

Ποια σας αρέσει πιο πολύ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!