Τα International Loupe Awards 2013 περιμένουν τις φωτογραφίες σας


Τα International Loupe Awards 2013 περιμένουν τις φωτογραφίες σας

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από πολύ μεγάλες εταιρίες όπως η η Lastolite, η Elinchrom, η Epson και η NIK Software της Google και μετράει, κατά μέσο όρο , 4.800 συμμετοχές από 130 διαφορετικές χώρες το χρόνο.

Φιλοδοξεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να εκθέσετε τη δουλειά σας και να μετρήσετε τις δυνάμεις σας στον παγκόσμιο στίβο της φωτογραφίας. Ταυτόχρονα διατηρεί έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς τα αποτελέσματα συνοδεύονται από μια ανάλυση της βαθμολογίας του κάθε κριτή, που οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, μπορεί ο καθένας να δει τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες του και να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για περαιτέρω βελτίωση.

Η περίοδος για τις δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκίνησε, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Οκτωβρίου 2013. Για τους αργοπορημένους υπάρχει και μια δεύτερη ευκαιρία, από 1 έως και 15 Νοεμβρίου, όμως τότε το κόστος συμμετοχής είναι 10 δολάρια παραπάνω για την κάθε φωτογραφία που υποβάλλετε. Οι κριτές θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις μεταξύ 2 και 6 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Ο διαγωνισμός έχει δύο μεγάλες κατηγορίες:

Open Awards με 8 υποκατηγορίες: Commercial, Advertising & Fashion, Illustrative, Landscape, People & Portrait, Photojournalism, Science & Nature, Sport, Wedding. (Λεπτομέρειες εδώ). Οι συμμετέχοντες διεκδικούν το μεγάλο βραβείο της κατηγορίας που είναι 15.000 δολάρια και ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ για να παρακολουθήσουν την Creative Asia Imaging Expo 2014, αξίας 10.000 δολαρίων. Οι νικητές της κάθε υποκατηγορίας κερδίζουν:
-ο 1ος 1.000 δολάρια και το Nik Software Complete Collection
-ο 2ος 500 δολάρια
-ο 3ος 250 δολάρια
-ο 4ος 150 δολάρια
-ο 5ος 100 δολάρια.
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Amateur Awards με 3 υποκατηγορίες: Illustrative, Landscape, People and Portrait. (Λεπτομέρειες εδώ). Ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας κερδίζει φωτογραφικό εξοπλισμό με την ευγενική χορηγία του Kayell Australia. Οι νικητές των 3 υποκατηγοριών κερδίζουν από ένα Nik Software Complete Collection.

Μπορείτε να συμμετάσχετε με περισσότερες από μία φωτογραφίες. Το κόστος συμμετοχής παραμένει σταθερό στα επίπεδα του 2012 και είναι:
-Open Awards: 35 δολάρια για κάθε φωτογραφία στην κανονική περίοδο συμμετοχής.
-Amateur Awards: 15 δολάρια για κάθε φωτογραφία στην κανονική περίοδο συμμετοχής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Andreas Smetana, NSW, Australia, Φωτογραφία της χρονιάς 2012, στην κατηγορία Open Awards

Loupe Open Awards 2012 Winner

Suellen Cook, TAS, Australia, Φωτογραφία της χρονιάς 2012, στην κατηγορία Amateur Awards

Loupe Amateur Awards 2012 Winner

Μπορείτε να δείτε τους νικητές και φιναλίστ όλων των κατηγοριών εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!