Ανακοινώθηκε ο νικητής των International Loupe Awards Open Image of the Year 2014


Ανακοινώθηκε ο νικητής των International Loupe Awards Open Image of the Year 2014

“Στα πορτρέτα μου, εμπνέομαι μέσα από τις σκέψεις των θεμάτων μου, την ιδεολογία τους και τις εμπειρίες τους, χρησιμοποιώντας την προσωπική μου δημιουργική ερμηνεία για να πω την ιστορία τους. Η εικόνα “The Pilot” πρόκειται για ένα πορτρέτο ενός άντρα που ξεκίνησε ως πιλότος της RAAF για να γίνει σε μεγαλύτερη ηλικία πιλότος της Australian Airline. Χρησιμοποίησα διάφορες εικόνες από την αρχή της καριέρας του μαζί με εικόνες πιο πρόσφατες που τον παρουσιάζουν ως περήφανο πατέρα”.

Η Mandarine κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 15.000 δολαρίων και ένα LED Light Cube Dual Kit.

Η Mandarine στο παρελθόν έχει κερδίσει πάνω από 30 εθνικά και διεθνή βραβεία, όπως το AIPP Australian Portrait Photographer of the Year 2013 και το International Loupe Awards 2013 Portrait. Φωτογραφία της έχει πουληθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην τιμή των 16.000 δολαρίων, ενώ εικόνες της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά περιοδικά και βιβλία.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!