Το Facebook υποστηρίζει και videos 360 μοιρών


Το Facebook υποστηρίζει και videos 360 μοιρών

Η τεχνολογία προχωράει μπροστά και τα videos 360 μοιρών έχουν γίνει πλέον εύκολα στη δημιουργία αλλά και στη προβολή, με ειδικές κάμερες που κατασκευάζονται για αυτό το λόγο, όπως η νέα Ricoh Theta S.

Μετά τη YouTube και το Facebook στηρίζει το νέο trend της εποχής, αρχικά για όσους χρησιμοποιούν desktop Η/Υ ή συσκευή με λειτουργικό Android, ενώ αργότερα θα υποστηρίζονται και συσκευές με iOS (iPhone, iPad).

Απολαύστε το video 360 μοιρών από την επερχόμενη ταινία “Star Wars: The Force Awakens”.

Speed across the Jakku desert from Star Wars: The Force Awakens with this immersive 360 experience created exclusively for Facebook.

Posted by Star Wars on Wednesday, September 23, 2015

360 full-screen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

360 Videography Facebook

Πηγή:

Facebook
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!