Νέα iON Air Pro 3, HD αδιάβροχη Action Camera με WiFi


Νέα iON Air Pro 3, HD αδιάβροχη Action Camera με WiFi

Η iON Camera παρουσιάζει το νέο μοντέλο action camera της, με την ονομασία iON Air Pro 3.
Με ειδικό αεροδυναμικό σχήμα, καταγραφή Full HD 1080p στα 60 fps (HD 720p μέχρι 120 fps) και WiFi, με δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 8GB στο cloud της εταιρείας, η νέα πρόταση στον κόσμο των action cameras φαίνεται αρκετά σοβαρή.
H iON Air Pro 3 έχει αισθητήρα CCD και βγάζει φωτογραφίες με ανάλυση 12 megapixels, ενώ ο φακός της έχει γωνία λήψης 160 μοίρες (δυνατότητα ρύθμισης στις 140 και 150 μοίρες) με διάφραγμα f/2.8. Έχει σταθεροποιητή και μικρόφωνο, καθώς και υποδοχή 3.5mm audio-in jack για τοποθέτηση εξωτερικού μικροφώνου. Η μπαταρία της διαρκεί περίπου 2,5 ώρες (1200 mAh) και δέχεται κάρτες μνήμης microSD μέχρι 64GB. Επιπλέον έχει υποδοχές USB 2.0 (μέσω της οποίας φορτίζει) και HDMI. Η ταχύτητα λήψης της “πιάνει” τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο και έχει και επιλογή για Time Lapse φωτογραφίες.
H iON Air Pro 3 είναι αδιάβροχη χωρίς την ανάγκη extra housing μέχρι 15 μέτρα (49 πόδια), έχει διαστάσεις 3.7x107mm και ζυγίζει μόλις 142 γραμμάρια.
Μπορείτε να την αγοράσετε προς 350£ στις αρχές Νοεμβρίου από εδώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Action Cameras

Πηγή:

imaging-resource
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!