Δείτε πως θα λειτουργούν οι νέες λειτουργίες της κάμερας του iPhone στο iOS 8


Δείτε πως θα λειτουργούν οι νέες λειτουργίες της κάμερας του iPhone στο iOS 8

Αυτή την στιγμή αν και το iPhone μπορεί να βγάλει ποιοτικές φωτογραφίες δεν παρέχει καμία δυνατότητα στον χρήστη του για να επηρεάσει τις λήψεις του.

Με άλλα λόγια το iPhone βρίσκεται πολύ πίσω στις επιλογές που μας παρέχει σε σχέση με πολύ πιο φωτογραφικά smartphones της αγοράς, όπως τα Samsung K Zoom, Nokia Lumia 1020 και Sony Xperia Z2.

Αυτό φαίνεται να θέλει να το αλλάξει η Apple με το νέο iOS 8, το οποίο αναμένουμε να έρθει και το οποίο θα δώσει την δυνατότητα σε τρίτους κατασκευαστές εφαρμογών να μας παρέχουν σημαντικές λειτουργίες, όπως manual προγράμματα για την ρύθμιση της ταχύτητας, του διαφράγματος και του ISO.

Επιπλέον η ίδια η Apple έχει προσθέσει τρία νέα φωτογραφικά στοιχεία στο iOS 8, τα οποία θα έπρεπε ίσως να υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό. Μιλάμε για τον χρονοδιακόπτη για αυτοφωτογράφηση, την λειτουργία Time Lapse και την δυνατότητα ρύθμισης της αντιστάθμισης της έκθεσης.

Δείτε πως θα λειτουργούν τα νέα αυτά στοιχεία στο video που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple iOS 8 Apple iPhone Mac OS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!