Οι κάρτες μνήμης Sony Tough SD απέναντι σε μπλέντερ [video]

Ο φωτογράφος Steve Huff έβαλε τις “σκληρές” SD κάρτες μνήμης της Sony σε δοκιμασίες που λίγες κάρτες μνήμης αντέχουν.

Έχουμε ήδη δει τα σκληρά τεστ που πέρασαν οι κάρτες αλλά ο φωτογράφος Steve έβαλε νέες δοκιμάσίες στις Sony Tough SD.

Από πλυντήριο ρούχων μέχρι μπλέντερ οι κάρτες τα χρειάστηκαν. Και ενώ μπορεί να επιβίωσαν από το καταψύκτη, το νερό, υψηλές θερμοκρασίες τελικά ένα μπλέντερ κατάφερε να τις νικήσει.

Συμπέρασμα; Μη βάζετε τις κάρτες σας στο μπλέντερ!

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!