Δείτε το εντυπωσιακό κινηματογραφικό φιλμ γυρισμένο αποκλειστικά με την κάμερα του iPhone X


Δείτε το εντυπωσιακό κινηματογραφικό φιλμ γυρισμένο αποκλειστικά με την κάμερα του iPhone X

Το φιλμ του φωτογράφου Ryan Earl και του κινηματογραφιστή Nick Arcivos (Amnesiart) έρχεται να αποδείξει για άλλη μία φορά ότι τα smartphones έχουν κάμερες που έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το φιλμ με τίτλο ‘Made in Paris’ ακολουθεί την σεφ Elise Lepinteur σκιαγραφώντας το προφίλ της και δείχνει πόσο προηγμένη είναι η κάμερα του iPhone X.

Εκτός των προσεγμένων πλάνων η ομάδα χρησιμοποίησε έξτρα εξοπλισμό όπως μονόποδα της Gitzo, DJI Osmo Mobile, Zhiyun Smooth Q gimbal, Andoer mini dolly. Για τις macro λήψεις χρησιμοποιήθηκαν οι iPro φακοί της Schneider Optics, για τον φωτισμό των πλάνων τα LED: Litepanels MicroPro, Yongnuo YN300 Air Pro, Litepanels Astra 1×1, ενώ για την καταγραφή του ήχου τα Rode Lavalier Mic, Rode NTG3 Shotgun και Zoom H4N.

Η ομάδα έμεινε εντυπωσιασμένη από το τελικό αποτέλεσμα δηλώνοντας στη Dpreview:
“Μας εντυπωσίασε η ποιότητα της οθόνης OLED, το μέγεθός της είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της λήψης. Τα αποτελέσματα είναι ακόμα καλύτερα από το πέρσι και το iPhone 7, τα χρώματα είναι πιο ζωντανά και διαπιστώσαμε ότι το δυναμικό εύρος βελτιώθηκε. Η Apple επιτέλους έδωσε την επιλογή λήψης 24 FPS στην εφαρμογή της Camera. Πριν, έπρεπε να στηριζόμαστε στην εφαρμογή Filmic Pro, οπότε αυτή τη φορά την χρησιμοποιήσαμε μόνο για τα πλάνα του ψυγείου και τις slow motion λήψεις με το αλεύρι. Ήταν ο μόνος τρόπος να κάνουμε την εγγραφή με την εφαρμογή Filmic Remote”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!