Με την iris360 μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες 360 μοιρών και να τις μοιραστείτε στο Google Street View


Με την iris360 μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες 360 μοιρών και να τις μοιραστείτε στο Google Street View

Η μηχανή σχεδιάστηκε για να επιταχύνει τη λήψη και τη δημιουργία εικόνων 360 μοιρών, που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στις υπηρεσίες Google Maps και Google Street View και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να προβάλουν την επιχείρησή τους στις υπηρεσίες αυτές.

Η iris360 τραβάει πανοραμικές εικόνες ανάλυσης 8Κ χρησιμοποιώντας τέσσερις κάμερες, ενώ η λήψη των εικόνων γίνεται αυτόματα σε HDR, για να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε συνθήκες δύσκολου φωτισμού.

Ο έλεγχος της iris360 μπορεί να γίνει μέσω smartphone, tablet ή PC. Μετά τη λήψη των εικόνων, η συρραφή των εικόνων γίνεται αυτόματα από την ειδική εφαρμογή και ανεβαίνουν απευθείας στις υπηρεσίες της Google. Δίνεται η δυνατότητα πάντως, η επεξεργασία και συρραφή των εικόνων να γίνει από την ίδια την iris360, αφού έχει υποδοχή για κάρτα SD για την αποθήκευση των αρχείων.

Είναι μικρή και ελαφριά για να μεταφέρεται εύκολα – οι διαστάσεις της είναι 115x115x157 χιλιοστά και ζυγίζει 1 κιλό – και σχεδιάστηκε για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Έχει GPS και πυξίδα ενώ προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω WiFi, USB 3 και HDMI. Η μπαταρία της είναι αποσπώμενη, έχει χωρητικότητα 6500mA και παρέχει λειτουργία 4 ωρών ή λήψης πάνω από 400 φωτογραφιών.

Η iris360 είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην τιμή των 2000 δολαρίων, με χρόνο παράδοσης τον Αύγουστο του 2015.

Μπορείτε να την παραγγείλετε από τη σελίδα της NCTech.

iris360-3

iris360-4

iris360-7

iris360-5

iris360-6

iris360-8

iris360-9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NCTech
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!