irista, αυτή είναι η νέα cloud υπηρεσία της Canon


irista, αυτή είναι η νέα cloud υπηρεσία της Canon

Η irista είναι μία cloud υπηρεσία κατασκευασμένη από φωτογράφους για φωτογράφους και μερικά από τα στοιχεία της έχουν σαφή φωτογραφικό προσανατολισμό.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός για το μέγεθος των αρχείων που ο φωτογράφος θέλει να ανεβάσει ή για τον τύπο των αρχείων αυτών. Καλά μαντέψατε μπορείτε να ανεβάσετε και RAW φωτογραφικά αρχεία, με την δυνατότητα μάλιστα να ανεβάσετε και RAW αρχεία όχι μόνο από Canon μηχανές αλλά και από τις Nikon, Samsung, Olympus, Sony και Panasonic.

Επιπλέον στην irista δίνεται η δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης των φωτογραφιών που ανεβάζουμε σε κοινωνικά δίκτυα, με την δυνατότητα να βλέπουμε πόσα likes ή σχόλια συγκεντρώνει κάθε μία από αυτές. Παράλληλα μπορούμε να ανεβάσουμε στην irista και φωτογραφίες από το Facebook και το Flickr.

Τέλος μπορούμε να οργανώσουμε τις φωτογραφίες μας σε albums να προσθέσουμε ετικέτες ή να αναζητήσουμε όσες θέλουμε βάση ημερομηνίας.

Κάθε χρήστης που κάνει εγγραφή στην irista αποκτάει δωρεάν χώρο 10GB. Τα 50GB κοστίζουν 5 ευρώ ανά μήνα και τα 100GB κοστίζουν 11 ευρώ ανά μήνα.

Η irista δεν είναι η πιο φθηνή υπηρεσία αφού Dropbox και Google Drive έχουν καλύτερες τιμές αλλά οι δυνατότητες και τα εργαλεία της μπορεί να οδηγήσουν κάποιους να την επιλέξουν.

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε την Irista πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon irista
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!