Reuters: Οι καλύτερες φωτογραφίες για το 2019

Όπως κάθε χρόνο το Reuters έκανε μία επιλογή με τις πιο σημαντικές φωτογραφίες του 2019, που έβγαλαν οι φωτογράφοι του.

Όπως κάθε χρόνο εμείς επιλέξαμε μερικές που είτε θεωρούμε σημαντικές είτε μας εντυπωσίασαν.

Ανάμεσα τους και φωτογραφίες από τους Έλληνες φωτογράφους του πρακτορείου, τον Άλκη Κωνσταντινίδη και τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει επιλέξει το Reuters εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

7 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Σπυριδων
Σπυριδων
6 χρόνια πριν

Κάπου έχει χαθεί η μπάλα με τις φωτό των προσφύγων-μεταναστών. Σημεία των καιρών.
Οι άλλες φωτό, αρκετές είναι εξαιρετικές

Spyridon
Spyridon
6 χρόνια πριν

Ο ανθρώπινος πόνος όταν γίνεται μέσο βράβευσης έχει καταντήσει κουραστικό. Επίσης το μεταναστευτικό στα παράλια πολλοί γνωρίζουν τις στημένες φωτό και βίντεο.
Ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί Που πραγματικά έρχονται από πολέμους.
Επίσης το να δείχνει μια φωτό με πνιγμένους που προν έκοψαν οι ίδιοι την βάρκα αλλά δεν τους βγήκε επισης τραγικό.
Θα παραδεχόμουν τους φωτογράφους να τραβήξουν φωτό έναν που εργάζεται στα ναυπηγεία, έναν πακέτα στην βροχή, έναν που εργάζεται στο ψαροκάικο.
Το να μηδενίζουμε αυτούς που είναι στην χώρα τους και παλεύουν για το καθημερινό ψωμί στο τραπέζι δεν είναι σωστό. Δυστυχώς στα φωτορεπορτάζ χάθηκε η μπάλα.
Και φυσικά αν πια την αλήθεια στις μέρες μας και ειδικά στην Ευρώπη είσαι απλά ακροδεξιός.

Spyridon
Spyridon
6 χρόνια πριν

Ο Έλληνας έφυγε σε όλο τον κόσμο λόγω πολέμων και ανέχειας. Όπου πήγε φέρθηκε ΚΥΡΙΟΣ και πήγε μπροστά. Οι κοινωνίες τον δέχθηκαν λόγω του ότι σεβάστηκε τον τρόπο ζωής της κάθε χώρας.
Το να με χαρακτηρίζεις ακροδεξιό μπορείς να το κάνεις μόλις έρθεις στα μέρη μου στην Σύμη. Φέρε ένα φακό μάκρο να βγάλεις φωτό τις ακαθαρσίες τους.
Επίσης επισκέφθηκες τον Γράμμο.
Γιατί δεν ασχολήθηκες στις φωτό σου με το πρόβλημα που έχουν διαλύσει το βουνό οι Αλβανοί και κόβουν καθημερινά μικρά δάση και τα πάνε στην χώρα τους;
Και όπως έφυγες από τον Γράμμο να περνούσες από την Κορησό που 40 ετών άνδρες πρόσφυγες κυκλοφορούν με 15 ετών αγοράκια επίσης πρόσφυγες αγκαλιά και φιλιούνται.
Αν σου τελείωσε η κάρτα μνήμης να σου στείλω κάποιες

Dimitris Plastiras
Dimitris Plastiras
5 χρόνια πριν

Με όλο το σεβασμό, αλλά τι φακό χρησιμοποιείς για να βγάζεις φώτο τα δάση που καταστρέφουν οι Αλβανοί στο Γράμμο από τη Σύμη;

Back to top button
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!