Το Isolite είναι ένα επαναστατικό αξεσουάρ που επιτρέπει την αλλαγή του φωτισμού μετά τη λήψη


Το Isolite είναι ένα επαναστατικό αξεσουάρ που επιτρέπει την αλλαγή του φωτισμού μετά τη λήψη

Μέσω της KickStarter έρχεται το νέο Ligth Modifier για λήψη με flash με το όνομα Isolite.

Το Isolite προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε flash (speedlight ή studio flash με mount Bowens, Profoto, Elinchrom) και χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν σε ιατρικές εφαρμογές.

Το επαναστατικό του project είναι ότι επιτρέπει τον φωτογράφο να μεταβάλλει τον φωτισμό μετά τη λήψη της φωτογραφίας του. Τα στοιχεία του φωτισμού προστίθενται στο RAW αρχείο της ψηφιακής μηχανής και παράγεται ένα νέο RAW αρχείο, τύπου DNG. Η τεχνολογία λειτουργίας βασίζεται στον διαχωρισμό του φωτός σε δύο ξεχωριστά μήκη κύματος, ανάλογα με το πόσο σκληρό ή μαλακό είναι το φως.

Ο φωτογράφος μπορεί να αλλάξει στον Η/Υ την έκθεση και την αναλογία κάθε φωτιστικής πηγής ή να αλλάξει τη θερμοκρασία χρώματος, χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό και sliders για κάθε πηγή.

Το νέο αυτό επαναστατικό προϊόν μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από την πλατφόρμα KickStarter από την τιμή των 95 δολαρίων Καναδά μέχρι τα 1.500 δολάρια (για το πλήρες πακέτο). Βρείτε το εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Isolite Lighting
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Για τον επαγγελματία φωτογράφο που δουλεύει στούντιο φωτογραφία είναι εξαιρετικό εργαλείο που -πιστεύω- αξίζει τα χρήματά του.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!