Janus 360, το πρώτο drone ειδικά για λήψεις 360 μοιρών


Janus 360, το πρώτο drone ειδικά για λήψεις 360 μοιρών

Το Janus 360 δεν είναι ένα ακόμα drone, αλλά ένα drone που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καταγράφει videos και φωτογραφίες 360 μοιρών.

Διαθέτει δύο διαφορετικές “κεφαλές”, κάθε μία από τις οποίες δέχεται πέντε GoPro Hero 4 action cameras, τοποθετημένες σε ειδικά σχεδιασμένα rig που διαθέτουν σταθεροποίηση. Η μία κεφαλή βρίσκεται στο κάτω μέρος του drone και η άλλη στο πάνω μέρος.

Janus 360

Ο Έλληνας πρόεδρος της Drone Volt, Δημήτρης Μπατσής δήλωσε σχετικά: “Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του μοντέλου μας είναι η δυνατότητα λήψεων 360 μοιρών στον αέρα, χωρίς να εμφανίζονται πουθενά μέρη του drone, όπως προπέλες και μηχανισμός προσγείωσης”.

Με τις εφαρμογές Virtual Reality (VR) να αυξάνονται το νέο drone μπορεί να δώσει πολύ υλικό. Σε κάθε πτήση καταγράφει 150GB υλικού, ενώ μπορεί να μεταδώσει video σε ανάλυση HD. Επιπλέον διαθέτει τον Flight Controller DJI A2 και μπορεί να μείνει στον αέρα για 15 λεπτά.

Αναμένουμε να μάθουμε πότε θα είναι διαθέσιμο και σε ποια τιμή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Drone Volt.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

StudioDaily
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!