Καταποντίζονται οι μετοχές των φωτογραφικών εταιρειών (ελέω Τραμπ)
Ο Τραμπ φαίνεται ότι έκανε τα μαγικά του και όπως όλοι υποστηρίζουν αυτά δεν θα επηρεάσουν μόνο τις Η.Π.Α.
Όπως ήδη γράψαμε ο Τραμπ βάζει βόμβες στο παγκόσμιο εμπορικό τοπίο και το κάνει όχι φυσικά γιατί ενδιαφέρεται για τους πολίτες.
Από όσα φαίνεται να συμβαίνουν μέχρι τώρα θα την πληρώσουν πρώτα από όλα οι πολίτες. Ειδικά σε μία χώρα όπως οι Η.Π.Α. που τα φωτογραφικά είδη ήταν πιο φθηνά σε σχέση τουλάχιστον με την Ευρώπη, τώρα οι φωτογράφοι θα κληθούν να πληρώσουν παραπάνω με τους νέους δασμούς να επιβαρύνουν την τελική τιμή.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στις Η.Π.Α., στην Ιαπωνία οι μετοχές των φωτογραφικών εταιρειών καταποντίστηκαν τουλάχιστον μέχρι και 9% σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας.
Αν όσοι νομίζετε ότι ότι συμβαίνει δεν αφορά και εμάς και τις γενικότερες τιμές των φωτογραφικών προϊόντων ή τον σχεδιασμό τους για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις κτλ τότε θα πρέπει να ξυπνήσετε καθώς όλοι αναφέρουν ότι αν οι εταιρείες ζοριστούν θα αναγκαστούν να αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική και προγραμματισμό. Και μαντέψτε τι θα συμβεί; Όχι οι τιμές δεν θα πέσουν, θα αυξηθούν.
Οι τέσσερις μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες καταγράφουν σήμερα απώλειες στις μετοχές τους με την Ιαπωνική αγορά να πέφτει γενικότερα περισσότερο από 9%, μετά τα γενικά αρνητικά γεγονότα από τη Wall Street την Παρασκευή!



Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Αποβολή του Ασημένιου Βραβείου Birds in Flight στον BPOTY 2025! Διαβάστε την ανακοίνωση!

- iPhone 18: Με 24MP selfie κάμερες σε όλα τα μοντέλα

- Samsung Galaxy S26 Ultra: Αναλυτικά οι φήμες για τις κάμερες της νέας ναυαρχίδας για το 2026

- Το Tianwen 1 της Κίνας καταγράφει τον διαστρικό κομήτη 3I/ATLAS από την τροχιά του Άρη

- Το Τέλος της Υπηρεσίας LUMIX PRO στην Ευρώπη: Τι Σημαίνει για τους Επαγγελματίες Δημιουργούς

- Η Nikon πουλάει πολλές κάμερες και φακούς — αλλά συνεχίζει να χάνει χρήματα


















