Journey Part 1, εκπληκτικό Time Lapse video των Δυτικών Η.Π.Α.


Journey Part 1, εκπληκτικό Time Lapse video των Δυτικών Η.Π.Α.

Περίπου 1,5 χρόνο και 15.000 φωτογραφίες χρειάστηκε ο Andrew Walker της 599 productions για να δημιουργήσει το εκπληκτικό Time Lapse video των Δυτικών Η.Π.Α., “Journey Part 1”.
Από τη Μοντάνα ως την Αριζόνα ο Walker κάλυψε περιοχές σε θερμοκρασίες από -22 έως 38 βαθμούς Κελσίου και σε υψόμετρο από 68 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας έως 3650 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για να δημιουργήσει το μοναδικό video που ήδη κάνει το γύρο του κόσμου. Σύντομα θα ακολουθήσει και νέο video που θα αφορά την κάλυψη των ίδιων περιοχών, αλλά από την αστική τους οπτική.

Εσείς δεν έχετε παρά να το απολαύσετε:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!