JPEGmini Pro: Πλέον και ως plugin για τα Adobe Photoshop και Adobe Lightroom


JPEGmini Pro: Πλέον και ως plugin για τα Adobe Photoshop και Adobe Lightroom

H Beamr, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του JPEGmini, παρουσίασε το JPEGmini Pro, ένα ειδικό plugin για τα Adobe Photoshop και Lightroom.

Ονομάζοντας το “Το κουμπί αποθήκευσης για το Διαδύκτιο, που θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει η Adobe” (The Save For Web button Adobe should’ve made), η εταιρεία ισχυρίζεται ότι με το συγκεκριμένο plugin οι χρήστες θα εξοικονομήσουν χρόνο και θα παράγουν καλύτερα αποτελέσματα από ότι με την προεπιλογή της Adobe “Αποθήκευση για το Web” (Save For Web).

Το JPEGmini Pro είναι ένα λογισμικό συμπίεσης εικόνας που αναλύει τους επιμέρους τομείς μιας εικόνας και εφαρμόζει διαφορετικούς βαθμούς συμπίεσης σε κάθε τομέα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι επιτυγχάνεται μείωση του μεγέθους ενός αρχείου έως και 80%, ενώ διατηρείται η πλήρης ανάλυση και ποιότητα του.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα μικρότερα αρχεία εξοικονομούν χώρο στο σκληρό δίσκο και είναι επίσης «ελαφρύτερα» για e-mail και προβολή σε ιστοσελίδες στο internet.

Επιπλέον το JPEGmini Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, έως 60 Megapixels, όπως οι φωτογραφίες που βγάζουν οι Canon EOS 5DS και Canon EOS 5DS, ή πανοραμικές εικόνες που προέρχονται από σύνθεση πολλών φωτογραφιών.

To JPEGmini PRO είναι διαθέσιμο για PC και Mac και λειτουργεί ως plugin για στα Adobe Photoshop (Photoshop CC 2015.1) και Lightroom (Windows: Adobe Lightroom 5 ή νεώτερο, Mac: Adobe Lightroom 4 ή νεώτερο).

Κοστίζει 112 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ ή να κατεβάσετε τη δοκιμαστική του έκδοση από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

JPEGmini
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!