Τίτλοι τέλους για την Kata, αναλαμβάνει να συνεχίσει το βαρύ της όνομα η Manfrotto


Τίτλοι τέλους για την Kata, αναλαμβάνει να συνεχίσει το βαρύ της όνομα η Manfrotto

Η Kata είχε εξαγοραστεί πριν μερικά χρόνια από τον όμιλο εταιρειών Vitec, ανάμεσα στις οποίες είναι η Manfrotto, η Gitzo, η Lastolite, η LitePanels και πολλές άλλες.
Ο όμιλος Vitec είχε ήδη στο Portfolio του εταιρείες κατασκευής φωτογραφικών τσαντών όπως η Petrol και η National Geographic ενώ εδώ και 2 με 3 χρόνια σε αυτές προστέθηκε και η Manfrotto με την δραστηριοποίηση της στον συγκεκριμένο τομέα.

Φαίνεται λοιπόν ότι η πορεία της Kata τα τελευταία χρόνια ήταν τέτοια που οδήγησε τον όμιλο Vitec να ανακοινώσει την απορρόφηση της από την Manfrotto.
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας της Kata πέφτει πλέον πάνω στην ανακοίνωση ότι η Kata ενσωματώθηκε στην Manfrotto, ενώ σε περίπτωση που θέλει κάποιος να δει τα τεχνικά χαρακτηριστικά συγκεκριμένων τσαντών της Kata, μεταφέρεται στην ιστοσελίδα της Manfrotto.

Στην ιστοσελίδα της Manfrotto οι τσάντες της Kata, των οποίων η παραγωγή θα συνεχιστεί, δημιούργησαν την νέα σειρά Manfrotto Pro Light. Στην ουσία οι τσάντες είναι ακριβώς ίδιες στον σχεδιασμό με την διαφορά ότι πλέον τις βρίσκουμε σε χρωματισμό μαύρο-κόκκινο αντί για κίτρινο-μαύρο.
Στην ίδια ανακοίνωση η Manfrotto στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι θα τιμήσει την 5ετή εγγύηση των τσαντών της Kata.

Η Kata για πολλά χρόνια παρήγαγε τσάντες και προστατευτικές αδιάβροχες θήκες για εξοπλισμό video (θα έχετε δει το σήμα της σε προστατευτικά αδιάβροχα τηλεοπτικών καμερών που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη μεγάλων αθλητικών γεγονότων) και πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε και την παραγωγή τσαντών για φωτογραφικές μηχανές.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των τσαντών της Kata ήταν το μικρό βάρος τους, λόγω του υλικού που χρησιμοποιούσε η εταιρεία για την κατασκευή τους.

Ως χρήστης των τσαντών της Kata μπορώ να πω ότι πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη. Το θετικό είναι ότι η τεχνογνωσία της Kata δεν θα χαθεί αλλά η Manfrotto θα την χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τα προϊόντα της, κάτι που ελπίζουμε να είναι προς όφελος των φωτογράφων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Kata Photo Bags

Πηγή:

Manfrotto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!