O Kevin Richardson μας ξεναγεί στην Αφρική με την βοήθεια της GoPro


O Kevin Richardson μας ξεναγεί στην Αφρική με την βοήθεια της GoPro

O Kevin Richardson ίσως σας είναι γνωστός ως “Τhe lion whisperer” (ο γητευτής των λιονταριών) και αυτό γιατί η σχέση του με τα λιοντάρια είναι κάτι παραπάνω από εξωπραγματική.
Ενώ οι συνεργάτες του βρίσκονται μέσα σε σιδερένια κλουβιά ή διαφεύγουν με το αυτοκίνητο γεμάτοι φόβο αυτός παραμένει ανάμεσα στα τεράστια αιλουροειδή για να τα γεμίσει χάδια.
Με την βοήθεια της GoPro διηγείται μεταξύ των άλλων το πως μεγάλωσε δύο λιοντάρια, τα οποία η μητέρα τους παράτησε στην άγρια φύση και πως ανέπτυξε την φοβερή σχέση που βλέπετε στο video. Όλο το video έγινε με GoPro Hero 3 plus από την ομάδα παραγωγής της GoPro.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Καλημέρα. Από την στιγμή που σας ‘’ανακάλυψα’’ σας παρακολουθώ κάθε μέρα. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος, άσχετα αν φωτογραφίζω 40 χρόνια τώρα. Έχω αμέτρητες φωτογραφίες από τα ταξίδια μου στην Ευρώπη και διάφορα άλλα μέρη. Προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος διαβάζοντας ότι έρχεται στα χέρια μου για την φωτογραφία και το video. Και θα προσπαθώ όσο είμαι… όρθιος. Για τον φίλο μας στην ζούγκλα, με τα λιοντάρια και τις ύαινες, ένα έχω να πω. Εύχομαι να προλάβει να πάρει… σύνταξη με την τρέλα που έχει. Σας χαιρετώ. Με εκτίμηση, Νίκος.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!