Kodak PixPro SP360-4K: νέα action camera 4K με κάδρο 360°


Kodak PixPro SP360-4K: νέα action camera 4K με κάδρο 360°

H Kodak PixPro SP360-4K είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της δημοφιλούς Kodak PixPro SP360 (ανακοινώθηκε πέρσι), η οποία έρχεται για να εκτοξεύσει την ανάλυση στα 4K (4Κ 2028 x 2028 στα 50fps, Full HD 1280 x 720 στα 120fps).

“Η Kodak PixPro SP360-4K φέρνει την επανάσταση στην εγγραφή video και του τρόπου που μπορείτε να δείτε και να ζήσετε τον κόσμο γύρω σας. Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των καμερών με λήψη 360 μοιρών” είπε ο Mariame Cisse, ο διευθυντής μάρκετινγκ της JK Imaging, “Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο και φωτογραφίες σε 4K ανάλυση και να σκηνοθετήσετε και να παίξετε στην δική σας ταινία εικονικής πραγματικότητας.”

Η νέα action camera έχει αισθητήρα BSI CMOS των 12 megapixels και μπορεί να βγάλει και τις αντίστοιχες φωτογραφίες, ενώ ο φακός της έχει μέγιστο διάφραγμα f/2.8. Επιπλέον διαθέτει WiFi και NFC.

Η Kodak PixPro SP360-4K έχει αισθητήρα κίνησης και την λειτουργία “Quad Mode” για εφαρμογές ασφαλείας (όπως παρακολούθηση χώρων), λειτουργία “Flat Magic” για τους μεσίτες που θέλουν να δώσουν στους πελάτες τους μία εικονική περιήγηση σε σπίτια και γραφεία, λειτουργία για video διασκέψεις και λειτουργία LiveView για άμεση προβολή του χώρου ή εκδηλώσεων σε πραγματικό χρόνο.

Μέσω του λογισμικού Pixpro για Windows και Mac, οι χρήστες της κάμερας μπορούν να κοινοποιήσουν στο YouTube τα 360 μοιρών videos τους, όπως κάνανε και με την απλή Kodak PixPro SP360.

Η νέα action camera έχει διαστάσεις 46.5 x 50 x 53 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 121 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει με 12 αξεσουάρ για την τοποθέτηση της σε διάφορα σημεία και με το υποβρύχιο σκάφανδρο της, για λήψεις μέχρι 60 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Η Kodak PixPro SP360-4K αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο (η τιμή της δεν ανακοινώθηκε).

Kodak PixPro SP360

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

JK Imaging
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!