Kodak Scanza: Μετατρέψτε τα φιλμ σας σε ψηφιακά αρχεία


Kodak Scanza: Μετατρέψτε τα  φιλμ σας σε ψηφιακά αρχεία

Ένα ακόμα ενδιαφέρον προϊόν παρουσιάστηκε στο CES 2018, στο Las Vegas από την Kodak.

Πρόκειται για το ψηφιακό scanner φιλμ της Kodak, το Kodak Scanza. Το Kodak Scanza με διαστάσεις 12 x 12.7 εκατοστά, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέπουν αρνητικά φιλμ (35mm, 126mm, 110mm Super8mm και 8mm) και slides σε αρχεία JPEG, με ανάλυση έως και 22 MegaPixels.

Επιπλέον το Kodak Scanza διαθέτει 3 αντάπτορες για τα φιλμ, θύρα υποδοχής HDMI και TV Output για την προβολή στην τηλεόραση. Το Kodak Scanza δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει το αποτέλεσμα της σάρωσης μέσω της οθόνης (3.5″) του και να κάνει επιπλέον διορθώσεις στις φωτογραφίες.

Scanza_Banner_2

Τέλος το Kodak Scanza είναι συμβατό για Windows και MAC για την αποθήκευση των φωτογραφιών στον Η/Υ μέσω της θύρας USB. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένη θύρα SD που δίνει την δυνατότητα άμεσης αποθήκευσης των φωτογραφιών τους.

Το Kodak Scanza προς το παρόν πωλείται μέσω του Amazon στην τιμή των 170 δολαρίων.

Επιπλέον πληροφορίες για το Kodak Scanza μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Kodak.

Kodak Scanza Banner 3

Kodak Scanza Banner 4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Kodak Kodak Scanner Kodak Scanza

Πηγή:

Kodak
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!