MedPhoto Festival International Photography Award 2019, με έπαθλο 3.000 ευρώ

Το MedPhoto Festival σε συνεργασία με το lensculture διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλο 3.000 ευρώ.

Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που το MedPhoto Festival διοργανώνει διεθνή διαγωνισμό για μια εν εξελίξει ή και ολοκληρωμένη φωτογραφική δουλειά.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός ως προς τη θεματική των συμμετοχών. 

Μετά τον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2017-2018, όπου συμμετείχαν 350 φωτογράφοι από 30 χώρες, το Φεστιβάλ προσκαλεί φωτογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν.

Η κριτική επιτροπή είναι:

  • Oliver Chanarin, Καλλιτέχνης
  • Federico Clavarino, Φωτογράφος
  • Alvaro Deprit, Φωτογράφος
  • Marion Hislen, Επιμελήτρια
  • Κατερίνα Σταθοπούλου, Επιμελήτρια

Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2019, με κόστος 20 ευρώ, εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!