Konost FF, έρχεται η αμερικάνικη Full Frame ψηφιακή rangefinder μέσα στο 2016


Konost FF, έρχεται η αμερικάνικη Full Frame ψηφιακή rangefinder μέσα στο 2016

Η Konost FF, όπως θα λέγεται θα έχει ανάλυση 20 megapixels και θα δέχεται φακούς με M-mount, δηλαδή Leica φακούς. Η καινοτομία είναι ότι το rangefinder σύστημα της μηχανής δεν θα αποτελείται από καθρέπτες και πρίσματα όπως γίνεται με τις rangefinder μέχρι τώρα, αλλά θα έχει αισθητήρες που θα αντιγράφουν τον τρόπο εστίασης των μηχανών της κατηγορίας και θα προβάλουν ψηφιακά τις γραμμές μέσα στο οπτικό οφθαλμοσκόπιο.

Η οθόνη της Konost FF θα έχει μέγεθος 4″ και το σώμα της θα έχει μόνο 4 χειριστήρια, για το διάφραγμα του φακού, την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO και την εστίαση.

Επιπλέον η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει και μία rangefinder μηχανή με APS-C αισθητήρα, την Konost AP αλλά και την Konost Junior με αισθητήρα 1″, ανάλυση 10.8 megapixels και φακό 35mm f/2.

Προς το παρόν η εταιρεία αναζητεί επενδυτές ενώ δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία αρχικής διάθεσης των μηχανών της.

Konost FF

Konost FF-1

Konost FF-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Konost
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Ενδιαφέρουσα υλοποίηση…
    Μπορώ να πω ότι μου κίνησε την περιέργεια και θα ήθελα να μάθω περισσότερα.
    Σε αναμονή λοιπόν…

  • #
    1

    και ‘γώ έχω αυτήν την περιέργεια για το οφθαλμοσκόπιο…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!