Νέος κύκλος για τα σεμινάρια φωτογραφίας στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο


Νέος κύκλος για τα σεμινάρια φωτογραφίας στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο

Ο νέος κύκλος θα διαρκέσει από το Φεβρουάριο έως το Μάιο του 2014, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους και για εξ’ αποστάσεως συμμετοχή.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας ξεκινάει από τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, από τον Τάσο Σχίζα.

Επίσης, για όσους βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα φωτογραφίας εξ αποστάσεως.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΚΟΥΝΙΟ
Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων χωρισμένα σε 3 ανεξάρτητα σεμινάρια (Φωτογραφία, Ψηφιακή Επεξεργασία, Καλλιτεχνική Φωτογραφία), που πραγματοποιούνται σε 2 κύκλους (Οκτώβριος – Ιανουάριος και Φεβρουάριος – Μάιος).
Τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω σεμινάρια:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΙ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΙΙ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΙ
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.photoeidolo.gr/seminaria/seminaria6b.html

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων που πραγματοποιούνται από τον Τάσο Σχίζα, χωρισμένα σε 7 ανεξάρτητα σεμινάρια (Λήψη Ι, Λήψη ΙΙ, Σκοτεινός θάλαμος Ι, Σκοτεινός θάλαμος ΙΙ, Ψηφιακή επεξεργασία I, Ψηφιακή επεξεργασία IΙ, Καλλιτεχνική φωτογραφία) και σχεδιασμένα για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.

Περισσότερες πληροφορίες: Μαθήματα φωτογραφίας εξ αποστάσεως

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η εγγραφή στα σεμινάρια μπορεί να γίνει στον Πολυχώρο Κούνιο (Κομνηνών 24, Λουλουδάδικα) ή με αποστολή της φόρμας εγγραφής με email.
Πολυχώρος Κούνιο: 2310 271003
Τάσος Σχίζας: 2310 638447

Facebook: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – PHOTO SEMINARS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!