Η Kowa ανακοίνωσε την τιμή των νέων Micro Four Thirds φακών της


Η Kowa ανακοίνωσε την τιμή των νέων Micro Four Thirds φακών της

Πρόκειται για τους Kowa PROMINAR 8.5mm F2.8, Kowa PROMINAR 12mm F1.8 και Kowa PROMINAR 25mm F1.8, οι οποίοι προσφέρουν μόνο manual εστίαση και δεν έχουν ηλεκτρονικές επαφές για να μεταδίδουν στοιχεία στην μηχανή, όπως το διάφραγμα ή την απόσταση εστίασης.

Και οι τρεις φακοί έχουν δαχτυλίδια κατάλληλα για λήψη video, ενώ εκτός από f-stops προσφέρουν και T-stops (η εναλλαγή γίνεται μέσω κουμπιού). Όταν έχουμε σε χρήση τα T-stops για video η κίνηση του δαχτυλιδιού απελευθερώνεται για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία.

Ο Kowa PROMINAR 8.5mm F2.8 πωλείται στην τιμή των 1049 λιρών Αγγλίας, ο Kowa Prominar MFT 12mm f/1.8 στην τιμή των 829 λιρών Αγγλίας και ο Kowa PROMINAR 25mm F1.8 στην τιμή των 749 λιρών Αγγλίας. Και οι τρεις φακοί είναι διαθέσιμοι σε μαύρο, ασημί ή πράσινο χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Νέα εταιρεία μπαίνει στον χώρο των m43 με τέτοιες τιμές;;; !

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!