Universal Lens Cap: Ένα καπάκι για όλους τους φακούς που προστατεύει από νερό και σκόνη


Universal Lens Cap: Ένα καπάκι για όλους τους φακούς που προστατεύει από νερό και σκόνη

Η KUVRD παρουσίασε το Universal Lens Cap (ULC), ένα καινούργιο καπάκι για την προστασία φακών από την σκόνη και το νερό.

Το Universal Lens Cap (ULC) είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη δίνοντας την δυνατότητα να εφαρμόζεται στους περισσότερους φακούς με διάφορα σχήματα και μήκους από 6cm μέχρι 15cm. Εκτός από την αντοχή στην σκόνη και το νερό, το ULC έχει την ικανότητα να απορροφά τους κραδασμούς σε περίπτωση πτώσης.

Η KUVRD έχει ξεπεράσει το στόχο στο Kickstarter για την κάλυψη του ULC με περίπου 105.000 δολάρια. Η τιμή του ξεκινάει στα 30 δολάρια και μπορείτε να το προπαραγγέλλεται εδώ με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τον Μάρτιο του 2018.

lensCap

kuvrd1

kuvrd2

kuvrd3

kuvrd4

kuvrd5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Kickstarter KUVRD Lens Caps

Πηγή:

Κickstarter
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!