Τι γίνεται όταν η φωτογραφία παίρνει τα βουνά;


Τι γίνεται όταν η φωτογραφία παίρνει τα βουνά;

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στη φωτογραφία τοπίου και να προσεγγίσουν το θέμα και από μία άλλη πλευρά: αυτή του ταξιδιώτη. Η εισηγήτρια της ομιλίας είναι η δημιουργός του Photothessaloniki – Φωτογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης, Νανά Σλίμπα.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΠΙΟΥ

Ένα από τα «όπλα» του σύγχρονου πεζοπόρου-ορειβάτη, είναι η φωτογραφική του μηχανή. Με αυτή, μπορεί να μεταφέρει και να μεταδώσει στιγμές, καταστάσεις και τοπία, σε άλλους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να βρεθούν εκεί που βρισκόταν αυτός και να τις μοιραστεί με τους γνωστούς του.

Ο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Τετάρτη 9 Απριλίου, μία διάλεξη με θέμα την φωτογραφία τοπίου. Απευθύνεται σε μέλη, γνωστούς και φίλους του συλλόγου, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην φωτογραφία τοπίου, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο πεζοπόρος πολλές φορές δεν μπορεί να κουβαλήσει ολοκληρωμένο φωτογραφικό εξοπλισμό στο βουνό, ούτε έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για τις λήψεις.

Ομιλήτρια είναι η Νανά Σλίμπα, μέλος του συλλόγου και διακεκριμένη φωτογράφος. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να στείλουν 1-2 φωτογραφίες τους στην κα Σλίμπα, (e-mail: intheo1@yahoo.com), (αρχείο έως 400kb), προκειμένου αυτές να παρουσιαστούν και να συζητηθούν κατά την διάρκεια της ομιλίας της.

Η ομιλία θα γίνει στις 21:00, στα γραφεία του συλλόγου, Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ 19, 3ος όροφος, τηλ. 2310266928.

Για πληροφορίες, Νανά Σλίμπα 6981-037630 και Νάσος Φλώρος 6944-942356.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo lectures
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!