Landscape Pro, ένα λογισμικό για να βελτιώνετε τις φωτογραφίες τοπίου


Landscape Pro, ένα λογισμικό για να βελτιώνετε τις φωτογραφίες τοπίου

Αν φωτογραφίζετε τοπία και ξοδεύετε πολλές ώρες στον Η/Υ σας, το νέο λογισμικό της Anthropics Technology μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Το Landscape Pro υπόσχεται ότι μπορείτε να “αλλάξετε ουρανούς”, να αλλάξετε την “κατεύθυνση του φωτός”, να επιλέξετε γρήγορα τις περιοχές μίας φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει, να κάνετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις με την βοήθεια sliders και να πάρετε το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε πιο γρήγορα από ότι με άλλα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών. Επιπλέον περιλαμβάνει έτοιμα presets ενώ επιτρέπει και την αυτόματη επεξεργασία ανάλογα με το αντικείμενο μέσα στην εικόνα, όπως για παράδειγμα το νερό ή ένα ζώο.

Το Landscape Pro είναι διαθέσιμο για Windows (Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, XP) και Mac (OSX 10.7 ή νεώτερο), ως standalone λογισμικό ή ως plugin στα Adobe Photoshop, Photoshop Elements και Lightroom.

Προς το παρόν διατίθεται σε δύο εκδόσεις την Standard στα 40 ευρώ και την Studio (επιτρέπει την επεξεργασία RAW αρχείων και προστίθεται ως plugin στα Adobe Photoshop, Photoshop Elements και Lightroom) στα 70 ευρώ, ενώ φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμαστική έκδοση του. Θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Landscape Pro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Φτιάξε ένα (φανταστικό) landscape. Μπορείς..

    PS. Να βγει add on με ουρανούς από άλλου πλανήτες..

  • #
    1

    Ειδικά για σένα φουκαρά φωτογράφε που περιμένεις το σύννεφο και σε περονιάζει ο παγωμένος αέρας και η βροχή δημιουργήσαμε κάτι μοναδικό.
    Τώρα με το νέο επαναστατικό πρόγραμμα KSK-Pro-5 (Katse Spiti Ksapla) βγάζεις καλλιτεχνικές φωτογραφίες τοπίου, ενώ απολαμβάνεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση! Kαι άσε τους άλλους να ιδρώνουν!
    Μεγάλη Προσφορά, μόνο για για όσους αγοράσουν το πρόγραμμα στις επόμενες 12 ώρες:
    – Ένα οικιακό πρίντερ που τυπώνει πενηντάευρα
    – Μια πνευστή κούκλα σιλικόνης με ήχους ζούγκλας
    – Μια συσκευασία αστακομακαρονάδα σε σκόνη (έτοιμη στο πιάτο σας σε 5” λεπτά)
    Τηλεφώνησέ τώρα στο 090…

  • #
    1

    Νομίζω ότι το πλέον αμίμητο είναι η εικόνα, που εκείνο το ζευγάρι, μετά την επεξεργασία έχει τον ήλιο στην πλάτη του ενώ η σκιά (από τον Πρώην-κανονικό Ήλιο) συνεχίζει να πέφτει στο πλάι τους. Μάλλον ο γάμος έγινε σε άλλο ηλιακό σύστημα..8–}
    Μου θυμίζει επίσης σε κάτι σταυρόλεξα, που πρέπει να ψάξεις μια εικόνα για λάθη…8-}
    Βασικά η αποθέωση της κακογουστιάς.

  • #
    1

    Όλο το μεγαλείο της φωτογραφίας και της φωτογραφικής τέχνης γενικότερα, βρίσκεται στην αλήθεια της.
    Κ.Β

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!