Landscapes: Έκθεση Φωτογραφίας στην Κυψέλη


Landscapes: Έκθεση Φωτογραφίας στην Κυψέλη

Στη Κυψέλη παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας 95 εικόνων με τον τίτλο Landscapes!

Θεματική έκθεση φωτογραφίας

 Landscapes

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, 21:00
Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com
Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος
 Διάρκεια έκθεσης: Από 20 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2017

 Οι φωτογραφίες τοπίου είναι ένα ευχάριστο θέμα για τους φωτογράφους. Η ευχαρίστηση πηγάζει από την επαφή του φωτογράφου με τη φύση αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα και το τι αυτό προσφέρει στο θεατή. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της φωτογραφίας τοπίου είναι η παρατήρηση των αλλαγών που συμβαίνουν στη φύση με το πέρασμα του χρόνου και την παρέμβαση του ανθρώπου πάνω της. Το ανθρώπινο στοιχείο, όταν υπάρχει στις φωτογραφίες δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα, αφού αυτό που τελικά κυριαρχεί είναι το δέος για το μεγαλείο της φύσης και την ποικιλία που υπάρχει σε αυτήν.

Οι φίλοι της Blank Wall Gallery θα έχουν την ευκαιρία να δουν πάνω από 95 φωτογραφίες τοπίου τραβηγμένες σε διάφορα μέρη του κόσμου και να θαυμάσουν τη φύση σε διάφορες φάσεις της από τις 20 Οκτωβρίου και μέχρι τις 2 Νοεμβρίου στο χώρο της γκαλερί στη Φωκίωνος Νέγρη 55 στην Κυψέλη.ν κυριαρχεενδιο τι αυτό προσφέρει. Είναι

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

Alexander Vershinin # Russia

Dave Koch # USA

Nick Khoroshkov # Ukraine

Quang Vu # Vietnam

Thomas Lemke # USA

Tilemachos Kouklakis # Greece

* η εικόνα του άρθρου Lorraine Turci # France

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!