H Venus μας δείχνει τις δυνατότητες του LAOWA 7.5mm f/2 μέσω δύο video με αερολήψεις


H Venus μας δείχνει τις δυνατότητες του LAOWA 7.5mm f/2 μέσω δύο video με αερολήψεις

H Venus Optics παρουσιάζει τις δυνατότητες του νέου της φακού για το σύστημα Micro Four Thirds, Laowa 7.5mm F2.

Ο Laowa 7.5mm F2 κατάλληλος για μηχανές Olympus και Panasonic (15mm σε φορμά 35mm), είναι ο πιο φωτεινός υπερ-ευρυγώνιος φακός για το συγκεκριμένο σύστημα. Έχει γωνία λήψης 110 μοίρες, διάφραγμα 7 λεπίδων, με το σώμα του να έχει μήκος 5.5 εκατοστά, διάμετρο 50mm και βάρος 170 γραμμάρια. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 12 εκατοστά και φοράει φίλτρα των 46mm.

Στα video που θα δείτε έχει προσαρμοστεί σε ένα DJI Inspire με την Zenmuse X5R.

Ο LAOWA 7.5mm f/2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!