Τρία νέα προϊόντα στην σειρά Joe McNally από την Lastolite


Τρία νέα προϊόντα στην σειρά Joe McNally από την Lastolite

Τα τρία νέα προϊόντα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο Joe McNally.

Πρόκειται για τα Joe McNally Ezybox Speedlite Plus, Joe McNally Skylite Rapid και Joe McNally 4:1 Umbrella.

Joe McNally Ezybox Speedlite Plus (LL LR2420JM)

Joe McNally Ezybox Speedlite Plus
To Joe McNally Ezybox Speedlite Plus είναι ένα νέο mini softbox το οποίο προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε speedlight flash, είτε αυτό βρίσκεται στην μηχανή είτε εκτός μηχανής. Διαθέτει τριών τύπων εσωτερικά diffusers (1 Stop Diffuser, Soft Silver Difflector και Soft Gold Difflector) για χρήση ανάλογα με τις επιθυμίες του φωτογράφου και μειώνει τον φωτισμό κατά 1.5 stops . Ζυγίζει 250 γραμμάρια και αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 65 λίρες.

Joe McNally Skylite Rapid (LL LR81146JM)

Joe McNally Skylite Rapid

Το Joe McNally Skylite Rapid είναι ένα νέο προϊόν για χρήση σε φωτογράφιση πορτρέτων. Είναι ελαφρύ και εύκολο να συναρμολογηθεί, μειώνει τον φωτισμό κατά 2 stops και ζυγίζει 3.8 κιλά. Λόγω της μεγάλης του επιφάνειας, 1×1 μέτρα, διαχέει με τέτοιο τρόπο το φως ώστε να τον κάνει πιο μαλακό, ακόμα και αν προέρχεται από μικρές φωτιστικές πηγές όπως ένα speedlight flash.
Το Joe McNally Skylite Rapid αναμένεται να κοστίζει 170 λίρες Αγγλίας.

Joe McNally 4:1 Umbrella (LL LU5038JM)

Joe McNally 4 in 1 Umbrella

Η νέα ομπρέλα Joe McNally 4:1 Umbrella προσφέρει την δυνατότητα χρήσης τεσσάρων setup για απόλυτο έλεγχο. Μπορεί να πάρει στρόγγυλο ή τετράγωνο σχήμα και μειώνει τον φωτισμό κατά 1.5 stops. Ζυγίζει 790 γραμμάρια.
Η Joe McNally 4:1 Umbrella αναμένεται να κοστίζει 115 λίρες Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!