Διέρρευσε βίντεο review της Sony a7 IV πριν την ανακοίνωση (δείτε το σώμα)!

Μεγάλο λάθος φαίνεται ότι έκανε ο Tony Northrup, γνωστός YouTuber και γνωστός για την προτίμηση του στην Sony, καθώς φαίνεται ότι δημοσίευσε στο κανάλι του το review της επερχόμενης Sony a7 IV.
Η κάμερα θα ανακοινωθεί αύριο επίσημα αλλά εσείς μπορείτε να την δείτε από σήμερα και πριν κατέβει το βίντεο που ανέβασε άλλος χρήστης.
Βλέπουμε ότι η νέα κάμερα έχει flip οθόνη που βγαίνει στο πλάι σε σχέση με την Sony a7 III που η οθόνη της παίρνει μόνο κλίση, ενώ η αφή της οθόνης λειτουργεί και μέσα στο μενού.
Tο βίντεο της παρουσίασης είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της εταιρείας και η ανακοίνωση θα γίνει στις 17:00 ώρα Ελλάδας.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!


Πριν φύγετε δείτε
- SpaceX: Παρουσιάζει τη μοναδική θέα της Γης σε εντυπωσιακό βίντεο
- Η Levi’s θα χρησιμοποιήσει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για την ενίσχυση της ποικιλομορφίας
- Η Κίνα αντιτίθεται σθεναρά στην αναγκαστική πώληση του TikTok
- H Insta360 θα παρουσιάσει το πρώτο της Gimpal για smartphone!
- Φωτογράφος έφτιαξε ένα τεράστιο κρανίο για να δείξει τούς κινδύνους του Bitcoin!
- Samyang: Ετοιμάζεται να ανακοινώσει έναν νέο φακό 35-150mm f/2-2.8!