Legoizer, δώστε ζωή στις φωτογραφίες σας με τα τουβλάκια των Lego


Legoizer, δώστε ζωή στις φωτογραφίες σας με τα τουβλάκια των Lego

Τι θα λέγατε αν υπήρχε τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα τουβλάκια των Lego για να αποτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε τρισδιάστατη μορφή;

Η web εφαρμογή Legoizer αναλαμβάνει να σας υποδείξει πόσα τουβλάκια και ποιων χρωμάτων χρειάζεστε για να δώσετε ζωή σε μία φωτογραφία σας, ενώ παράλληλα σας δίνει και τις οδηγίες για να την συνθέσετε.

legoizer-2

legoizer-1

H συγκεκριμένη φωτογραφία που ανεβάσαμε μπορεί να γίνει με Lego τουβλάκια και οι διαστάσεις του τελικού κάδρου είναι 160 x 99 εκατοστά.

Δοκιμάστε να δείτε πως θα φαίνεται η δική σας φωτογραφία με Lego τουβλάκια εδώ (σύρετε μία φωτογραφία στο κουτί “upload image here”) και αν έχετε τόσα τουβλάκια για να την φτιάξετε τότε μην ξεχάσετε να μας την δείξετε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

LEGO Legoizer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!