Πρόγραμμα απόσυρσης μηχανών προσφέρει έκπτωση 5.000 δολαρίων για την αγορά της Leica S


Πρόγραμμα απόσυρσης μηχανών προσφέρει έκπτωση 5.000 δολαρίων για την αγορά της Leica S

Η Leica στις Η.Π.Α. θέτει σε ισχύ από την 1 Απριλίου το πρόγραμμα S-System Trade Up Program.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι μέρος των εκδηλώσεων και ενεργειών της Leica για τον εορτασμό των εκατοστών γενεθλίων της και δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν, να αποκτήσουν την νέα μεσαίου φορμά μηχανής Leica S με έκπτωση 5.000 δολαρίων.

Ο υποψήφιος αγοραστής για να πάρει την συγκεκριμένη έκπτωση θα πρέπει να δώσει στη Leica μία οποιαδήποτε SLR (film ή ψηφιακή) ή μεσαίου φορμά μηχανή. Το πρόγραμμα γίνεται μόνο για όσους επιθυμούν να αγοράσουν την νέα Leica S (Typ 006) και η αγορά πρέπει να γίνει από κατάστημα της Leica ή εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Leica στις Η.Π.Α.

Η Leica S αυτή τη στιγμή πωλείται στην τιμή των 22.000 δολαρίων (περίπου 16000 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

RedDotForum
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!