Η Leica παρουσιάζει ένα νέο τρίποδο και δύο κεφαλές τριποδιού


Η Leica παρουσιάζει ένα νέο τρίποδο και δύο κεφαλές τριποδιού

Η Leica ανακοίνωσε ένα τρίποδο, δύο κεφαλές τριποδιού (τύπου ball-head) και μία θήκη.

Το τρίποδο ονομάζεται Travelling Tripod (ταξιδιωτικό τρίποδο) και οι κεφαλές 24 και 38. Κύριο χαρακτηριστικό και των τριών είναι το compact μέγεθος τους και το χαμηλό βάρος τους.
Το τρίποδο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και ζυγίζει μόλις 1.2 κιλά. Περισσότερες λεπτομέρειες όπως μέγιστο και ελάχιστο ύψος δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση της Leica.
Οι κεφαλές τύπου ballhead 24 και 38 ζυγίζουν 140 γραμμάρια και προσφέρουν την δυνατότητα τοποθέτησης της μηχανής σε κάθετο κάδρο και την χρήση για λήψη 360 μοιρών, πανοραμικών εικόνων. Επίσης κάθε κεφαλή συνοδεύεται από 3 πιατάκια απελευθέρωσης (quick release), για να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με διαφορετικές μηχανές, χωρίς τη φασαρία της μεταφοράς του quick release από τη μία μηχανή στην άλλη.

Το Travelling Tripod και οι κεφαλές 24 και 38 θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Οκτώβριο και οι τιμές τους θα είναι 430£, 200£ και 330£ αντίστοιχα. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμη και μία ειδική θήκη από Cordura στην τιμή των 60£. Τα νέα φωτογραφικά προϊόντα, θα κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Tripod Heads Tripods

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!