Νέες ειδικές εκδόσεις Kumamon των Leica C και Leica M


Νέες ειδικές εκδόσεις Kumamon των Leica C και Leica M

Kumamon, είναι η μασκότ της επαρχίας Kumamoto της Ιαπωνίας, η οποία δημιουργήθηκε το 2010 και από τότε αποτελεί μία από τις πιο επικερδείς μασκότ, παγκοσμίως.

Η διάσημη αρκούδα (Kuma σημαίνει αρκούδα), υπολογίζετε ότι μέσα στο 2011 και το 2012 δημιούργησε έσοδα από προϊόντα που σχετίζονται μαζί της, αξίας 113 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο συλλεκτικές εκδόσεις Kumamon των Leica C και Leica M έχουν στο σώμα τους τυπωμένη την φάτσα της αρκούδας. Η Leica C Kumamon θα παραχθεί σε 50 τεμάχια, ενώ η Leica M Kumamon θα βγει σε μόλις 1 κομμάτι.

Οι τιμές των νέων συλλεκτικών μηχανών της Leica δεν έγιναν γνωστές αλλά αν ενδιαφέρεστε, να υπολογίζετε ότι θα αξίζουν σίγουρα όσο ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο.

Leica-C-Kumamon-limited-edition-camera

Leica-M-Kumamon-limited-edition-camera

Leica-M-Kumamon-limited-edition

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

LeicaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!