Leica μηχανή πέφτει από ψηλά και καταστρέφει πλακάκι από γρανίτη


Leica μηχανή πέφτει από ψηλά και καταστρέφει πλακάκι από γρανίτη

Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι οι μηχανές της Leica κατασκευάζονται από πολύ “σκληρά” υλικά, τόσο σκληρά ώστε όταν πέφτουν πάνω σε γρανίτη να του προξενούν ζημιά.

Στην περίπτωση μας ένας Κινέζος φωτογράφος βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο, όταν κατά λάθος έριξε τη Leica M9 μηχανή του από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Η μηχανή έπεσε πάνω στα πλακάκια από γρανίτη (και ευτυχώς όχι μέσα στην πισίνα) και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, για το πλακάκι το οποίο και έσπασε.

Η μηχανή ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα (σε αυτό συνέβαλε και η δερμάτινη θήκη της), ενώ το παρασολέιγ του φακού παραμορφώθηκε ελαφρώς.

Επομένως την επόμενη φορά που θα διαβάσετε για την εξωφρενική τιμή μίας Leica μηχανής, σκεφτείτε πόσες μηχανές μπορούν να επιβιώσουν από μία τέτοια πτώση.

Leica-M9

Leica-M9-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica LEICA M9

Πηγή:

LeicaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Η CASIO TΩΝ 500 ΕΥΡΩ
    To ρίσκαρα εξ αλλου δεν είχα τίποτα να χάσω απολύτως
    Εχω μια προαιώνια αχρησιμοποιητη παμφτηνη casio [ 1998 ] που αφου τη σαβανωσα
    μες την παχιά δερμάτινη θήκη της, τη πέταξα με……πρωτοφανή κακία απο τον τριτο
    κατω στο πολυβουο δρόμο, και ω του θαύματος, οχι μονο δεν έπαθε απολύτως τίποτα. αλλα “δουλεψε” σαν¨ενα πανίσχυρο ανιχνευτικό εντομοκτόνο ….Σκότωσε δυο κατσαρίδες.
    Κ.Β

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!