Leica M-P TITANIUM: Ειδική έκδοση από Τιτάνιο σε συλλεκτικό σετ με δύο φακούς


Leica M-P TITANIUM: Ειδική έκδοση από Τιτάνιο σε συλλεκτικό σετ με δύο φακούς

Η γερμανική Leica ανακοίνωσε την ειδική έκδοση της Leica M-P από τιτάνιο, την 5η ειδική έκδοση μηχανών της εταιρείας από το συγκεκριμένο υλικό.

Η μηχανή θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό set, που θα παραχθεί σε μόλις 333 μονάδες και θα αποτελείται από μία Leica M-P (Typ 240) και τους δύο φακούς Leica Summicron-M 28 mm f/2 ASPH και Leica APO-Summicron-M 50 mm f/2 ASPH.

Η ειδική έκδοση της μηχανής της Leica θα έχει το πάνω και κάτω μέρος, όπως και ορισμένα χειριστήρια, από τιτάνιο και θα είναι 90 γραμμάρια πιο ελαφριά από το κανονικό μοντέλο. Επιπλέον στο πάνω μέρος θα υπάρχει χαραγμένο το σήμα της εταιρείας ενώ ο σειριακός αριθμός θα είναι χαραγμένος στο παπουτσάκι του flash.

Leica M-P TITANIUM

Leica M-P TITANIUM

Leica M-P TITANIUM

Leica M-P TITANIUM

Leica M-P TITANIUM

Οι δύο φακοί θα έχουν φινίρισμα από τιτάνιο, με τις κλίμακες απόστασης εστίασης και του εστιακού μήκους να είναι σε κόκκινο χρώμα. Και οι δύο θα έχουν ένα ειδικό σειριακό αριθμό.

Leica M-P TITANIUM

Leica M-P TITANIUM

Leica M-P TITANIUM

leica-m-p-titanium-7

To συλλεκτικό set της Leica M-P TITANIUM θα είναι διαθέσιμο μέσω των καταστημάτων της εταιρείας στην τιμή των 22.900 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!