Η Leica προσφέρει διακοπές με φωτογραφική εκπαίδευση σε μαγικά μέρη


Η Leica προσφέρει διακοπές με φωτογραφική εκπαίδευση σε μαγικά μέρη

Η Exclusive Resorts διατηρεί θέρετρα διακοπών σε αρκετά μαγικά μέρη του πλανήτη, τα οποία φημίζονται για την πολυτέλεια τους.
Πως θα συνεργαστούν οι δύο τόσο διαφορετικές εταιρείες; Η Leica ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα “Destination in Focus”, το οποίο περιλαμβάνει τρία ταξίδια των τεσσάρων ημερών στα θέρετρα της Exclusive Resorts στη Κόστα Ρίκα, το Μεξικό και την Τουσόν (Αριζόνα/Η.Π.Α.).
Εκτός από τη χλιδάτη ξεκούραση σε πολυτελείς σουίτες οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μαθήματα της Leica Akademie. Κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών θα πραγματοποιηθούν πολλές φωτογραφικές εξορμήσεις και οι “μαθητές” θα έχουν πρόσβαση σε εξοπλισμό της Leica αξίας 100.000 δολαρίων.
Φυσικά αφού μιλάμε για τη Leica κάθε συμμετοχή θα κοστίζει από 3.000 δολάρια έως 5.000 δολάρια, χωρίς τα έξοδα μετακίνησης σε κάθε προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica

Πηγή:

Exclusive Resorts
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!