Leica Oskar Barnack Award: Για 37η χρονιά με έπαθλα 80.000 ευρώ


Leica Oskar Barnack Award: Για 37η χρονιά με έπαθλα 80.000 ευρώ

Για 37η χρονιά θα πραγματοποιηθεί ένας από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας, o Leica Oskar Barnack Award.

Ο διαγωνισμός που διοργανώνεται από τη Leica και η περίοδος υποβολής των συμμετοχών για φέτος είναι από τη 1 Μαρτίου μέχρι τις 10 Αρπιλίου.

Ο Leica Oskar Barnack Award θα μοιράσει έπαθλα αξίας 80.000 ευρώ, από τα οποία τα 25.000 θα πάνε στον μεγάλο νικητή, μαζί με μηχανή και φακό του συστήματος Leica M, αξίας 10.000 ευρώ. Επιπλέον θα υπάρχει και έπαθλο για πρώτο-εμφανιζόμενο φωτογράφο κάτω των 25 ετών αξίας 10.000 ευρώ μαζί με μία rangefinder της Leica, ενώ οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν από 2.500 ευρώ.

Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος με 10 μέχρι 12 εικόνες που έχουν τραβηχτεί μέσα στο 2016 και 2017 και δείχνουν με μοναδικό τρόπο την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

Δείτε τους περσινούς νικητές εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!