Ανακοινώθηκε η ασημί έκδοση της Leica Q


Ανακοινώθηκε η ασημί έκδοση της Leica Q

Η Leica παρουσίασε την ασημί έκδοση της Full Frame compact μηχανής της, Leica Q.

H Leica Q μέχρι πριν την ανακοίνωση προσφέρονταν σε μαύρο χρώμα, σώμα και φακός, ενώ η ασημί έκδοση θα έχει ασημί πάνω και κάτω πλάκες και ασημί φακό.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τα τέλη Νοεμβρίου, με την τιμή της να είναι στα περίπου 4.500 δολάρια.

Ποια σας αρέσει πιο πολύ σε σχέση με τη μαύρη έκδοση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Λεωνίδας Ιωαννίδης | 1 Νοεμβρίου 2017 στις 13:17

    Σημασία έχει η ποιότητα κατασκευής. Να μην αλλοιώνεται ξανά ο αισθητήρας της μηχανής σε λίγα χρόνια και να την έχει πληρώσει και 4500 $!
    Εγώ π.χ. έχω στείλει στη Leica μία m9 και μία monochrom για αλλαγή ελαττωματικών αισθητήρων από τις 28 Ιουλίου 2017 και ακόμη περιμένω (3 μήνες +). Έχω ξεχάσει πώς φωτογραφίζουν…
    Η δικαιολογία είναι ο τεράστιος φόρτος εργασίας και η έλλειψη ανταλλακτικών που προέκυψαν ύστερα από την ανακοίνωση της καταληκτικής προθεσμίας (15-8-17), μετά την οποία ο κάτοχος θα πληρώνει ο ίδιος (!!!) την αλλαγή του ελλαττωματικού αισθητήρα που του πούλησαν. Ωστόσο, νομίζω ότι, το κύρος και το όνομα (και οι ανάλογες τιμές) της εταιρείας θα επέβαλλαν ή την άμεση αλλαγή των μηχανών με καινούργιες ή την παραχώρηση άλλων μέχρι την αλλαγή των αισθητήρων ή –και– την αντικατάσταση με νεότερο μοντέλο, καταβάλλοντας την διαφορά της τιμής. (Και πάντως, για να λέω και τα πολύ καλά: η ταχύτητα διεκπεραίωσης και η εξυπηρετικότητα του Σκιαδόπουλου ήταν κυριολεκτικά άψογη!)

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Λεωνίδας Ιωαννίδης | 2 Νοεμβρίου 2017 στις 14:15

    Ποιες 15 ημέρες; Μακάρι να έκαναν 15 μέρες. Εδώ οι μηχανές έχουν πάει στη Γερμανία για επισκευή από τις 28-7-2017. Δηλαδή τρεις μήνες και βάλε! Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι μαζί με την αλλαγή των αισθητήρων θα γίνει και πλήρες servis των μηχανών δωρεάν.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!