Νέο Firmware για τις μεσαίου φορμά μηχανές της σειράς Leica S


Νέο Firmware για τις μεσαίου φορμά μηχανές της σειράς Leica S

H Leica διαθέτει νέα Firmware για τις μηχανές του συστήματος μεσαίου φορμά Leica S.

Το νέο Firmware για τη Leica S (Typ 007), έκδοση 4.0.0.0, προσφέρει αλλαγές στις ενδείξεις της οθόνης στο πάνω μέρος της μηχανής (όπως τον χρόνο που μένει στην εγγραφή video και την εμφάνιση του συμβόλου PC όταν η μηχανή είναι συνδεδεμένη σε Η/Υ) αλλά και τη νέα λειτουργία “Rating Function”, για επισήμανση των καλύτερων φωτογραφιών μέσα στη μηχανή, με την εμφάνιση αυτής της επισήμανσης στα Adobe Photoshop Lightroom CC, Photoshop CC και Bridge CC.
Ακόμα η μηχανή “συγκρατεί” το επίπεδο zoom που χρησιμοποιήθηκε την τελευταία φορά στην προβολή των εικόνων. Επιπλέον στη λειτουργία συνεχών λήψεων εμφανίζονται στο οφθαλμοσκόπιο πόσες λήψεις έχουν μείνει στο buffer και τέλος έχουμε την εμφάνιση εικονιδίου “mirror-up” στην οθόνη της μηχανής.

Όσο αφορά τη νέα έκδοση Firmware για τη Leica S/S-E (Typ 006), 2.5.0, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αν και το προφανές είναι ότι ισχύουν τα παραπάνω.

Οι ιδιοκτήτες των μηχανών του συστήματος Leica S μπορούν να βρουν οδηγίες και τα νέα Firmware εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!