Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας mirrorless μηχανής της Leica


Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας mirrorless μηχανής της Leica

Πρόκειται για μία νέα mirrorelss μηχανή στο ίδιο μέγεθος με την Leica M, αποτέλεσμα της συνεργασίας της γερμανικής εταιρείας με τη Panasonic.

Θα έχει Full Frame, CMOS, αισθητήρα, ανάλυσης 24 megapixels και ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο, ανάλυσης 4.000.000 dots. Επιπλέον θα τραβάει 4K video, το σύστημα αυτόματης εστίασης θα προσφέρει 49 σημεία εστίασης και θα είναι εξοπλισμένη και με WiFi.

Η τιμή της Leica S αναμένεται να είναι στα 6.900 ευρώ.

Μαζί αναμένουμε να ανακοινωθούν και αρκετοί φακοί, από τους οποίους στην εικόνα βλέπουμε τους:
– Leica Vario-Elmarit-SL 1:2.8-4/24-90 mm ASPH
– Leica Apo-Vario-Elmarit-SL 1:2.8-4/90-280 mm
– Leica Summilux-SL 1:1.4/50 mm ASPH

Μαζί ίσως ανακοινωθούν και οι:
– Summilux-TL 35mm ASPH
– Macro-Elmarit-TL 60mm ASPH

Η τιμή της Leica S με τον 24-90mm θα είναι κοντά στα 10.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Στη mobile έκδοση δε φαίνεται καμιά φωτογραφία.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!